Reparation og ombygning

500 tons flydedok

FAABORG VÆRFT A/S har egen flydedok, som håndterer større fartøjer med en kapacitet på 500 tons, 60 m i længde og 9,5 m i bredde.

Strøm-, brandtryk-, vand- og luftforsyning.

Flydedokken kan desuden overdækkes, hvis dette kræves i forbindelse med specialopgaver.

Vores dok er meget effektiv, og sikrer hurtig ind- og uddokning af alle fartøjstyper.

Stor halkapacitet

FAABORG VÆRFT A/S har flere byggehaller, hvor nybygninger og reparationsopgaver kan udføres uafhængigt af vejret.

150 tons bedding

FAABORG VÆRFT A/S har et moderne overdækket dobbelt beddingsanlæg, hvor der kan landsættes skibe i en størrelse på op til 30 meter i længden og med en vægt på op til 150 tons.

Beddingsanlægget er overdækket af en isoleret hal som sikrer, at vi kan udføre alle former for arbejder, så som overfladebehandling, sandblæsning og alle former for kompositreparationer, reparationer af stål- og aluminiumsfartøjer på under alle vejrforhold hele året rundt.

Vi har mange års erfaring i reparation og vedligeholdelse af alle typer komposit-, aluminiums- og stålfartøjer, og kan med meget kort varsel tage fartøjer af enhver art på bedding.

Ombygning og indflagning af fartøjer

Faaborg Værft A/S har igennem en lang årrække opbygget stor erfaring med indflagning af udenlandske skibe, som er blevet ombygget og modificeret i henhold til Søfartsstyrelsens krav samt i henhold til klassifikationsselskabernes regler. Erfaringerne med myndighedsgodkendelser er ikke mindst høstet på baggrund af virksomhedens mangeårige nybygningsprogrammer indenfor alle former for erhvervsfartøjer.

I 2020 har vi lavet en større ombygning af Miljøstyrelsens skibe Sif og Frigg, som indebar en totalrenovering af de to katamaraner, som styrelsen har indkøbt fra fremmed flag.

Ombygningerne indebar blandt andet forlængelse af skrogene og installering af nyt fremdrivningsanlæg.

da_DKDanish